Laat ons uw vastgoed transformeren.

Een verouderd kantoorgebouw, leegstaande school of ander groot pand... Vastgoeddokter ziet de kansen. Vaak zijn er legio mogelijkheden om een gebouw een tweede leven te geven en weer rendabel te maken. We denken vanuit de behoefte van jongeren, studenten, lokale bedrijven en zzp’ers. Op zoek naar betaalbare en goede woon- en werkruimtes. Ook kijken we naar de mogelijkheden om een gebouw actief te laten bijdragen in het verbeteren van de leefbaarheid in een wijk.

Rendement op uw vastgoed en volledige ontzorging.

Bij het uitvoeren van een Quickscan van uw leegstaande gebouw worden door ons een aantal scenario's geschetst om het pand succesvol te transformeren. Hieruit volgt vaak een plan met daarin:
  • Het ontwerp tot een niveau op basis waarvan wet- en regelgeving getoetst kunnen worden en de investeringen en opbrengsten kunnen worden bepaald;
  • Een principeverzoek dat bij de gemeente ingediend kan worden omtrent de medewerking m.b.t. de uitvoering;
  • Een uitgewerkte financiële planning, onderbouwd met offertes;
  • Een marktanalyse, financierings- en marketingplan;
Na deze fase krijgt u van ons een voorstel met daarin een gegarandeerd budget waarvoor wij bereid zijn om het plan risicodragend uit te voeren. Hierbij wordt het pand door ons gekocht of voor een langere periode (maximaal 10 jaar) gehuurd en bieden wij u als eigenaar zekerheid en garanties.

Meer info of een afspraak plannen met vastgoeddokter

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak plannen?

Maak kennis met Vastgoeddokter.
Bel met: 026-848 51 74 of neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.