Vastgoed beheer

Wij beheren vastgoed, leegstaand vastgoed, uw vastgoed, door ons ontwikkeld vastgoed, maar ook gebieden en terreinen. Dit doen we met ons eigen team, een team dat werkt aan goed beheer en toegevoegde waarde voor het pand en zijn omgeving. Ook doen we dit beheer met mensen die betrokken zijn en vaak uit een situatie komen, waardoor ze wel een steuntje in de rug konden gebruiken, maar nu onderdeel zijn van dit team, bewust in beheer en bezeten van het beheren van vastgoed.

Nadat uw gebouw door ons is herontwikkeld en geschikt gemaakt is voor het huisvesten van bewoners en bedrijven zorgen wij via ons uitgebreide netwerk voor het aantrekken van de juiste doelgroepen om hun intrek te nemen. Wij nemen de servicelasten, de verhuurzaken en het beheer van uw pand op ons. U ontvangt huurinkomsten, voorkomt leegstand en verdere achteruitgang van uw pand. Daarnaast draagt u indirect een steentje bij aan het geven van een positieve impuls aan het gebied rondom uw pand.

Vastgoedbeheer door vastgoeddokter.

Aantrekken van huurders en vakkundig beheer.

Voor elk pand selecteren wij vanuit de vele aanvragen die we krijgen de bewoners, huurders of gebruikers die bij de nieuwe bestemming van het gebouw passen. Bij de selectie van huurders voor bedrijfsruimten wordt meegewogen of deze een actieve bijdrage aan de lokale economie kunnen leveren.

De technische en facilitaire zaken worden op professionele wijze door ons verzorgd. Het is van belang dat het onderhouds- en kwaliteitsniveau van liften, alarminstallaties, sprinklers, verwarming, groenvoorziening, glas, daken, kozijnen, sanitair en diverse andere zaken op peil blijft en zorgt dat huurders tevreden zijn.

Daarnaast wordt het financieel- & administratief beheer alles omtrent huur, verhuur, service en onderhoud door ons verzorgd.

Meer info of een afspraak plannen met Vastgoeddokter

Meer informatie of een afspraak ?

Maak kennis met Vastgoeddokter.
Bel met: 026-848 51 74 of neem contact op om vrijblijvend te kijken wat de mogelijkheden zijn.